Mil-Tec Veekindel Kott (Erinevad suurused /...
Mil-Tec Veekindel Kott (Erinevad suurused /...
Mil-Tec Veekindel Kott (Erinevad suurused /...
Mil-Tec Veekindel Kott (Erinevad suurused / Oliivroheline)
Mil-Tec Veekindel Kott (Erinevad suurused / Oliivroheline)
Mil-Tec Veekindel Kott (Erinevad suurused / Oliivroheline)

Mil-Tec Veekindel Kott (Erinevad suurused / Oliivroheline)

Laos: tarne 1-3 tööpäeva
9,90 €
Maksudega Tarne 1-3 tööpäeva

Mil-Tec veekindel kott on vastupidav ja mitmekülgne, ideaalne välistingimustes seiklemiseks ja veega seonduvate aladega tegelemiseks, kaitstes teie varustust vihma ja pritsmete eest, ning hoides esemed turvalise ja kuivana.

Suurus

 

Mil-Tec veekindel kott on hädavajalik tarvik välitegevuste harrastajatele, kes peavad oma varustust märgades tingimustes kuiva ja kaitstuna hoidma. Mitmekülgsuse ja vastupidavuse jaoks kujundatud veekindel kott pakub usaldusväärset kaitset riietele, elektroonikale ja muudele olulistele esemetele, veega seotud tegevustes või liikudes vihmastes ja märgades keskkondades.

Toote omadused:

  • Maht ja materjal: 13-liitrise või 25-liitrise mahutavusega veekindel kott on valmistatud vastupidavast, veekindlast materjalist, mis kaitseb sisu vihma, pritsmete ja lühiajalise sukeldumise eest, muutes selle ideaalseks kajakisõiduks, paadisõiduks või matkamiseks ettearvamatus ilmas.

  • Veekindel sulgemine: Omadusteks on kokkurullitav ülaosa koos pandlaga, mis tagab veekindla tihendi, hoides teie asjad turvalise ja kuivana. Rullitava disainiga saab reguleerida ka hoiustamisruumi suurust, mahutades erineva suurusega esemeid.

  • Kaasaskantavus: Kerget ja paindlikku veekindlat kotti on kerge kaasas kanda ja pakkida. Seda saab kitsastesse kohtadesse kokku suruda, kui see pole täielikult täidetud.

  • Vastupidavus: Karmiks kasutamiseks loodud materjalid ja tepitud õmblused pakuvad pikaajalist kvaliteeti ja vastupidavust kulumisele rasketes välistingimustes.

  • Mitmekülgsus: See veekindel kott on kasulik mitte ainult veespordialadel, vaid ka üldistes välitingimustes, kus esemete niiskuse eest kaitsmine on hädavajalik. Seda saab kasutada märgade riiete või rätikute eraldamiseks kuivadest esemetest teie pakis, lisades vajaliku asjade organiseerimisvõimaluse.

Spetsifikatsioonid:

  • Materjal: 100% Polüester (210T), Polüuretaaniga kaetud
  • Veepidavus: 5.000 mm
  • Mõõdud: 13 liitrine- 52,5 x 35,5 cm / 25 liitrine- 65,5 x 40 cm 
  • Kaal: 13 liitrine- umbes 60 g / 25 liitrine- umbes 85 g
  • Mahutavus: umbes 13 liitrit / umbes 25 liitrit

Mil-Tec veekindel kott on usaldusväärne valik seiklejatele, kes seisavad silmitsi niiskusrohkete keskkondadega, pakkudes turvalist ja kuiva hoiustamist mitmesugustes välitingimustes. Olgu selleks siis jõe peale minek, randa minek või vihmane päevamatk, see veekindel kott hoiab teie olulised esemed terve ja kuivana.

13878101
13 Tooted
No reviews

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Toode lisatud soovinimekirja
Product added to compare.

Tagamaks lehe mugavama ja isikupärasema kasutamise, kasutab käesolev veebileht küpsiseid.