Warrior Single 7.62 x 51 mm Lahtine Salvetasku,...
Warrior Single 7.62 x 51 mm Lahtine Salvetasku,...
Warrior Single 7.62 x 51 mm Lahtine Salvetasku, ühele salvele (Ranger Green)
Warrior Single 7.62 x 51 mm Lahtine Salvetasku, ühele salvele (Ranger Green)

Warrior Single 7.62 x 51 mm Lahtine Salvetasku, ühele salvele (Ranger Green)

Laos: tarne 1-3 tööpäeva
32,90 €
Maksudega Tarne 1-3 tööpäeva

Warrior Assault Systems 7.62 X 51MM avatud ühene salvetasku on vastupidav ja kerge taktikaline varustus, mis on mõeldud kiireks ja hõlpsaks ligipääsuks laskemoonale, sobides ideaalselt relvajõududele, korrakaitseametnikele ja laskespordi harrastajatele.

 

Warrior Assault Systems 7.62 X 51MM avatud ühene salvetasku on spetsialiseeritud, kõrge kvaliteediga taktikaline varustus, mis on mõeldud kiireks ligipääsuks laskemoonale ja selle turvaliseks hoidmiseks. See on ideaalne relvajõududele, korrakaitseametnikele ja laskespordi harrastajatele, tagades et lisasalved on alati valmis ja käepärast.

Toote omadused:

  • Materjal: Valmistatud vastupidavast 1000D Cordura kangast, on tasku loodud taluma raskeid tingimusi ja vastu pidama kulumisele, rebimisele ja hõõrdumisele, tagades pikaajalise kasutuse.

  • Disain: Avatud ülaosaga disain võimaldab kiiret ligipääsu salvedele, hõlbustades kiiremaid laadimisi kõrge stressiga olukordades. Madal profiil aitab kaasa minimalistlikule seadistusele, vähendades mahukust ja suurendades liikuvust.

  • Ühilduvus: Spetsiaalselt konstrueeritud 7.62 x 51mm salvedele, hoiab tasku ühte salve kindlalt paigas, vältides kõlinat, kuid võimaldades kiiret kättesaamist.

  • Kinnitus: Omab MOLLE võrgustikku tagaküljel, mis võimaldab seda hõlpsasti kinnitada mis tahes MOLLE-ühilduvatele taktikaliste vestidele, vöödele või kottidele, pakkudes mitmekülgseid kinnitamisvõimalusi.

  • Hoidmine: Varustatud elastse kinnituskummiga, tagab tasku, et salv püsib kindlalt paigas ilma klappideta, pakkudes vaikset ja lihtsat ligipääsu.

  • Kergus: Hoolimata vastupidavast konstruktsioonist on tasku kerge, aidates kaasa liikumise lihtsusele ja vähendades väsimust, kui see on varustatud raskete esemetega.

Warrior Assault Systems 7.62 X 51MM avatud ühene salvetasku on hädavajalik varustuse osa kõigile, kes vajavad kiiret ja usaldusväärset ligipääsu lisalaskemoonale, ühendades taktikalise efektiivsuse vastupidavusega.

808109.119
1 Ühik
No reviews
Toode lisatud soovinimekirja
Product added to compare.

Tagamaks lehe mugavama ja isikupärasema kasutamise, kasutab käesolev veebileht küpsiseid.