Snugpak Bivvi magamiskott/kate
Snugpak Bivvi magamiskott/kate
Snugpak Bivvi magamiskott/kate
Snugpak Bivvi magamiskott/kate
Snugpak Bivvi magamiskott/kate
Snugpak Bivvi magamiskott/kate
Snugpak Bivvi magamiskott/kate
Snugpak Bivvi magamiskott/kate

Snugpak Bivvi magamiskott/kate

Laos: tarne 1-3 tööpäeva
104,90 €
Maksudega Tarne 1-3 tööpäeva

Snugpak Bivvi sobib kasutamiseks iseseisvalt või olemasoleva magamiskoti kattena. Väga kerge ja väike kaasas kanda - väiksem kui KV poolt antav telkmantel. 

Suurus

 

Snugpak Bivvi kott on ideaalne erinevate ilmastikuolude jaoks, kaitstes teid aurustumisest ja konvektsioonist tingitud soojuskao eest, ning on üks kümnest olulisest esemest mägimatkamiseks ja alpinismiks. Snugpak Bivvi kott on ideaalne valik seiklusvõistlusteks, metsaeluks ja hädaolukorra ellujäämiseks. Väikese mahuga ja erakordselt kerge, saab seda kokku voltida või pakkida kui kindlat eset oma võistlusvarustuses, kas koos magamiskotiga või ilma.

Snugpaki Bivvi koti tehniline kangas, Paratex Dry, on hingav, võimaldades lõksu jäänud niiskusel mikrokliimast välja pääseda, hoides teid soojana, kuivana ja mugavana. Paratex Dry viib magamissüsteemist välja muljetavaldava 7,5L niiskust m² kohta, 24 tunni jooksul. Ilmastikuelementide eest varju otsides olete tänulik Snugpaki Bivvi koti ülimate tehniliste omaduste eest, ning tunnete suuremat kindlust oma kiiretes ja lihtsates ettevõtmistes, teades, et olete varustatud toimetulekuks halvima ilmaga, omades sammuti kaitset oma magamiskotile.

Snugpak Bivvi kott on ideaalne valik kiireteks ja kergeteks ettevõtmisteks, seiklusvõistlusteks ja hädaolukorra ellujäämiseks. Väikese mahuga ja erakordse kergusega saab seda kokku voltida või pakkida oma välivarustusse, kas koos magamiskotiga või ilma. 5000mm hüdrostaatiline pea garanteerib veekindla ja tuulekindla vastupidavuse, luues suletud mikrokliima, mis suurendab niiskust ja hoiab kehatemperatuuri aurustumisest ja konvektsiooni soojuskao kaitse kaudu.

Snugpaki Bivvi kotid on saadaval standard- ja ekstra suurtes suurustes, mida saab kasutada 4 hooaja või talviste magamiskottidega, samuti Snugpaki AR magamiskotiga.

Palun pange tähele: Snugpaki Bivvi kotid on kaetud kindla kihiga ja kuigi on ette nähtud hingavaks, ei saa piisavalt õhku läbi kanga liikuda, et toetada hingamist. Lämbumise vältimiseks ärge sulgege ühtegi Bivvi kotti süsteemi täielikult.

Spetsifikatsioonid:
Kaal: 300g
XL kaal: 320g
Suurus kokkupakituna: 13cm x 10cm


410371.101
1 Tooted
5056694900534
No reviews

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Toode lisatud soovinimekirja
Product added to compare.

Tagamaks lehe mugavama ja isikupärasema kasutamise, kasutab käesolev veebileht küpsiseid.