• Komplekt
Steelcore Helikon-Tex Kerge Lahingvöö Komplekt...

Steelcore Helikon-Tex Kerge Lahingvöö Komplekt (suurus XL)

Laos: tarne 1-3 tööpäeva
240,90 €

253,50 € asemel

Maksudega Tarne 1-3 tööpäeva

Steelcore Helikon-Tex Kerge Lahingvöö Komplekt on kerge ja kohandatav taktikaline komplekt, mis pakub tõhusat varustuse kandmise lahendust taktikaliste spetsialistide ja võistluslaskurite jaoks.

Komplekt koosneb järgnevatest toodetest:
Helikon-Tex Competition Modular Belt Lahingvöö
Helikon-Tex Cobra FC45 Vöörihm
Helikon-Tex Competition Meditsiinipaun
Warrior Single Quick Mag, ühele salvele(2 taskut)
Invader Gear Granaadi Tasku
Warrior Suitsugranaadi Tasku

Teised saadaval olevad suurused:
Suurus S
Suurus M
Suurus L

 

Steelcore Helikon-Tex Kerge Lahingvöö Komplekt on kõikehõlmav taktikaline komplekt, mis on ideaalne taktikaliste operatsioonide spetsialistidele ja võistluslaskuritele, kes nõuavad oma varustuselt paindlikkust, kiiret juurdepääsu ja tugevat tuge. See terviklik komplekt on loodud mahutama kõik vajalikud taktikalised varustuselemendid ühtses ja efektiivses süsteemis.

Toote omadused:

  • Helikon-Tex Competition Modular Belt Lahingvöö: Valmistatud vastupidavast Cordura 500D kangast, sisaldab ulatuslikku MOLLE-võrgustikku modulaarsete lisade jaoks ja libisemisvastast sisevoodrit, tagamaks stabiilsust ja mugavust.

  • Helikon-Tex Cobra FC45 Vöörihm: See vöö sisaldab usaldusväärset AustriAlpin Cobra FC45 pannalt ja on valmistatud tugevast nailonist, suutes toetada olulist koormust ilma struktuurset terviklikkust ohustamata.

  • Helikon-Tex Competition Meditsiinipaun: Kompaktne ja kergesti ligipääsetav meditsiinilise varustuse tasku, mis tagab et esmaabitarbed on välitingimustes ohutuse ja kiire reageerimise jaoks kergesti kättesaadavad.

  • Warrior Single Quick Mag, ühele salvele(2 taskut): Need kiire juurdepääsuga salvetaskud pakuvad turvalist hoiustamist ja kiiret ligipääsu laskemoona jaoks, et tagada kiire reageerimine kõrge stressiga keskkondades, kus kiirus on oluline.

  • Invader Gear Granaadi Tasku: Vastupidav ja turvaline, see tasku on spetsiaalselt loodud kildgranaadi hoidmiseks, sisaldab kindlat kinnitust ohutuse ja kergesti ligipääsetavuse tagamiseks.

  • Warrior Suitsugranaadi Tasku: Ideaalne suitsugranaatide või muude sarnase suurusega esemete kandmiseks, see tasku pakub kiiret sisu kasutuselevõtu võimekust, mis on oluline operatsioonide ajal signaalide andmiseks ja taktikaliseks katteks.

Komplekti eelised:

  • Integreeritud süsteem: Ühendab olulised taktikalised komponendid ühtseks tervikuks, suurendades liikuvust ja vähendades varustuse segadust.

  • Kohandatavus: Igat komponenti saab seadistada vastavalt kasutaja eelistustele ja ülesande nõuetele, pakkudes piiramatut mitmekülgsust.

  • Vastupidavus: Kõik komplekti kuuluvad esemed on valmistatud kõrgkvaliteetsetest materjalidest, et taluda karme keskkondi ja korduvat kasutamist.

  • Kiire juurdepääs: Kiirusele orienteeritud vöökomplekt võimaldab kiiret juurdepääsu kõigile kantavatele esemetele, parandades operatiivset efektiivsust ja reageerimisaegu kriitilistes olukordades.

Steelcore Helikon-Tex Kerge Lahingvöö Komplekt on esmaklassiline valik taktikaliste spetsialistide ja võistluslaskurite jaoks, kes otsivad kergekaalulist, kohandatavat ja terviklikku lahendust oma olulise varustuse efektiivseks ja turvaliseks kandmiseks.

Teised saadaval olevad suurused:
Suurus S
Suurus M

Suurus L

SET-HELIKON-PLB-XL
1 Ühik
No reviews

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Toode lisatud soovinimekirja
Product added to compare.

Tagamaks lehe mugavama ja isikupärasema kasutamise, kasutab käesolev veebileht küpsiseid.